Paris Olimpiyatları'nda başarılı bir performans sergileyen elit atlet Buse Savaşkan, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı ve ailesiyle bir araya gelerek teşekkürlerini iletti.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, bu başarıyı derneğin destekçilerine ve vefat eden şampiyonlara adadığını ifade etti.

Savaşkan, paylaşımında şunları söyledi:

"Olimpiyatlara katılma hakkını elde edebilirsem, bu başarımı şampiyon meleklerine adamak istiyorum. Onların da hedefleri vardı ve belki benim sayesinde gerçekleştirdim. Hem ailelerine hem de rahmetle andığımız bu şampiyonlara bu başarıyı ithaf ediyorum."

Savaşkan'ın paylaşımının tamamı şöyle:

Ersin Tatar: Kıbrıs konusunda yeni süreç eşit uluslararası statüsünün teyidiyle başlayabilir Ersin Tatar: Kıbrıs konusunda yeni süreç eşit uluslararası statüsünün teyidiyle başlayabilir

"Olimpiyatlara hak kazanırsam, bu başarımı şampiyon meleklere adamak istediğimi söylemiştim. Onların da benim gibi hedefleri vardı ve bunu başarmak istiyorlardı.

Belki benim bu hedefleri gerçekleştirmeme vesile oldum. Bu nedenle, hem ailelerine hem de rahmetle andığımız şampiyon meleklere bu başarımı ithaf etmek istiyorum.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı ve aileleriyle bir araya geldim ve destekleri ve duaarı için hepsine teşekkür ederim."

Editör: Melihat Haksız