Salih Erşangil: Göç Yasasıyla ilgili verilen sözlerin, atılan imzaların arkasında durulsun Salih Erşangil: Göç Yasasıyla ilgili verilen sözlerin, atılan imzaların arkasında durulsun

CTP Milletvekili Devrim Barçın, yaz aylarında UBP Milletvekillerinin komite toplantılarına katılmadığı için yasa çalışmalarının beklediğini ifade etti.
UBP milletvekillerinin kurultaya odaklandığı için meclis çalışmalarını boşverdiğini iddia eden Barçın, eleştirilerini şöyle sürdürdü:
Halk onlarca sorunla uğraşırken, bir nebze olsun bu sorunlara merhem olacak yasa çalışmaları mecliste bekliyor ama UBP'liler resmen Meclisi unutmuş durumda.
Her daim yaz aylarında çalışmalarına devam eden Meclis komiteleri, bu sene UBP kurultayı nedeniyle adeta lağvedilmiş durumda.
Uzman Askerlerimizin ve Askerdeki Sivil İşçilerimizin sorunlarını çözecek yasa çalışması, Sağlık ve Eğitim alanına yönelik yasa çalışmaları, Asgari Ücretli Emekli Çalışanlardan alınan haksız vergileri ortadan kaldıracak yasa çalışması, 300'e yakın yasalaşmayı bekleyen Yasa Gücünde Kararname ve daha onlarca yasa çalışması komitelerde bekliyor ama UBP'lilerin tek derdi kurultay; halkın sorunları da ne ola ki

Editör: Serap Okuducu