İskele – Çayırova anayolunda asfaltlama çalışmaları yarın başlıyor İskele – Çayırova anayolunda asfaltlama çalışmaları yarın başlıyor

Cumhuriyet Meclisi eski bakan ve milletvekillerinden Dr. Mustafa Arabacıoğlu, mecliste yaşanan başkanlık krizine ve Zorlu Töre’nin bu akşam saat 19:30’da meclise gideceği haberlerine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Arabacıoğlu, “Sayın Töre 19:30’da KKTC Meclisi’ne gelecekmiş, merasim mangası da hazırlasınlar” ifadelerine yer verdi. Arabacıoğlu, bunca yaşananların “yüce meclis” sözcüğünü dillerinden düşürmeyenlerden yaşatılmış olmasının çok manidar olduğunu ifade eden Arabacıoğlu, “6 dönem 24 yılın üzerinde bugünkü Meclis’te görev yaptım. Herkesin yaşantısının bir sonu vardır, benim yaşantımın sonunda bugünkü Meclis’te tören yapılmamasını aileme vasiyet ettim” dedi.

Arabacıoğlu’nun paylaşımı şöyle:

SAYIN TÖRE SAAT 19.30 DA KKTC MECLİSİNE GELECEKMİŞ.MERASİM MANGASINIDA HAZIRLASINLAR.YAZIKLAR OLSUN BUNCA YAŞANANLAR YÜCE MECLİS SÖZCÜĞÜNÜ DİLLERİNDEN DÜŞÜRMEYENLERDEN YAŞATILMIŞ OLMASI ÇOK MANİDAR.ALTI DÖNEM 24 YILIN ÜZERİNDE BU GÜNKÜ MECLİSTE GÖREV YAPTIM.HERKESİN YAŞANTISININ BİR SONU VARDIR,BENİM YAŞANTIMIN SONUNDA BU GÜNKÜ MECLİSTE TÖREN YAPILMAMASINI AİLEME VASİYET ETTİM.

Editör: Kutay Öz