KIBRIS

Alkolün etkisiyle çevreye rahatsızlık veren 3 kişi tutuklandı.

Girne'de 247 miligram alkollü içki tesiri altında yüksek sesle bağırıp çağıran A.B. ile yine bu sabahın ilk saatlerinde İskele’de 99 miligram alkollü içki tesiri altında yüksek sesle bağırıp çağıran O.Z. tutuklandı. Öte yandan İskele’de 200 miligram alkollü olduğu ve kanunsuz sivri uçlu bıçak taşıdığı tespit edilen G.E. de tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, bu sabahın ilk saatlerinde Girne'de 247 miligram alkollü içki tesiri altında yüksek sesle bağırıp çağıran A.B.(E-29) ile yine bu sabahın ilk saatlerinde İskele’de 99 miligram alkollü içki tesiri altında trafik suçundan dolayı kendisine ceza yazıldığı gerekçesiyle yüksek sesle bağırıp çağıran O.Z.(E-25)  tutuklandı.

Öte yandan İskele’de Şehit İlker Karter Caddesinde dün akşamüzeri 200 miligram alkollü olduğu ve kanunsuz sivri uçlu bıçak taşıdığı tespit edilen G.E.(E-34) de tutuklandı.

ÜLKEYE KANUNSUZ GİREN ŞAHISLA ONU SAKLAYAN KİŞİ TUTUKLANDI

7 Eylül’de görevli muhaceret memurlarına işlem yaptırmaksızın Girne Turizm Limanı’ndan ülkeye gizlice giriş yapan İ.Ç. (E-41) ile KKTC’den ihracı bulunan İ.Ç.’yi ülkeye kanunsuz giriş yaptığını bildiği halde saklayan R.Ç. (E-50) tutuklandı.

Polis ekiplerinin dün ülke genelindeki denetim ve kontrollerinde ikamet izinsiz olduğu tespit edilen 2 kişi tutuklandı.