Sonbahar patates ekimi yapılan araziler için son beyan tarihi 15 Ekim Sonbahar patates ekimi yapılan araziler için son beyan tarihi 15 Ekim

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) Başkanı Ahmet Tuğcu, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu'nun (KIB-TEK) borçlu abonelere yönelik yaptığı duyuruyla ilgili sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir açıklama yaptı. KIB-TEK'in borcunu ödemeyen abonelerin elektriğini kesme kararına tepki gösteren Tuğcu, "torpilli" olarak nitelendirdiği bazı abonelerin borçlarını gündeme taşıdı.

"675 TL bakiye borcu olan vatandaşın elektriğini yarın keseceğini açıklayan KIB-TEK yönetim kurulu başkanı Hüseyin Paşa ve Genel Müdür Dalman Aydın, aşağıda isimleri yazılı torpilli abonelerin de taksit ve ödemesi gereken bakiyelerini ödemedikleri için elektriklerini kesecekler mi?" şeklinde konuşan Tuğcu, KIB-TEK yönetimini adil olmaya çağırdı.

Tuğcu, paylaşımında T&T Ercan Havalimanı'nın 50 milyon TL, Veri Merkezi'nin 12,5 milyon TL, Hala Sultan Camii'nin ise 777 bin TL borcu bulunduğunu belirtti. Bu yüksek meblağlara dikkat çeken Tuğcu, KIB-TEK yönetiminden bu abonelerin de elektriklerinin kesilip kesilmeyeceğini sordu.

Editör: Melihat Haksız